Heta sextips!

Vad kul att just du besöker vår sida!

Att besöka oss kan vara första steget till ett nytt och spännande sexliv! Här inne hittar du allt från enklare sexleksaker till de riktigt avancerade sakerna.

Har ditt egna sexliv eller er som par gått i stå? Då kan en eller flera sexleksaker vara svaret. Att just förhöja livet med en sexliv är mer vanligt än vi tror. Dock är det fortfarande ganska tabubelagt att prata om både sexliv och sexleksaker trots att alla vet att vi har sex som en del av våra liv.

Krydda ditt sexliv med en leksak för det kommer främja och stimulera din lust och välbefinnande. Just välmåendet kommer i mångt och mycket just från sex och stimulans. Att onanera som man hjälper till att släppa på stress och bidrar till ett ökat välbefinnande. Det finns mycket forskning som pekar på att just sex och onani är hälsofrämjande. Att man sen får en chans till att lära känna sin kropp är ju inte fel. Då blir det lättare att upptäcka om något skulle vara fel.

För dig kvinna som letar efter sen sexleksak men är ganska ny på detta med sexleksaker, onani och att tillfredsställa dig själv så skulle vi rekommendera en av våra minivibratorer. Dessa är små till storleken men med kraftiga vibrationer. De är dessutom väldigt lätta att gömma undan, de får till och med plats i en liten handväska. Vill du dessutom ha en riktigt läcker minivibrator kan vi rekommendera denna: https://www.erotikprylar.se/produkt/coquette-chic-desire-vibrator-rechargeable-lipstick-black-gold/ Den ser ut som ett läppstift men har helt andra användningsområden!

För dig kvinna som vill utforska din lite mer djupa sexualitet så kanske en rejäl dildo eller vibrator kan vara något. Vi rekommenderar denna dubbeldildo för lite mer avancerade lekar med sig själv: https://www.erotikprylar.se/produkt/pink-room-arthus-realistic-dildo-purple-17cm-15-5cm/

För killar som är nybörjare när det kommer till sexleksaker så kan vi rekommendera ett litet ägg: https://www.erotikprylar.se/produkt/tenga-curl-egg-stroker/ Återigen är dessa lätta att gömma undan, lätta att ta med och relativt billiga. Funkar dock bäst om du har lite mindre utrustning, något att tänka på.

För dig kille som vill avancera bland vuxenleksaker och redan äger flera sexleksaker kanske denna kan komma till användning: https://www.erotikprylar.se/produkt/addicted-toys-black-rechargeable-prosthetic-vibrator-4/ Med denna får du chansen att utforska din g-punkt som sitter i analen. Vill man hellre ha något för enbart penis så kanske denna funkar: https://www.erotikprylar.se/produkt/nalone-oxxy-high-tech-male-pleasure-toy/ En avancerad form av fleshlight.

För nybörjarparet som vill börja leka med sexleksaker kan vi rekommendera: https://www.erotikprylar.se/produkt/fantasy-for-her-finger-vive/ En liten fingervibrator ni kan använda på varandra för stimuli och njutning.

För er som vill testa lite med avancerade saker kan vi rekommendera denna: https://www.erotikprylar.se/produkt/ohmama-fetish-neoprene-gag-with-hand-cuffs/ Lås fast varandra samt låt kulan tysta mun. Ett steg närmre världen av BDSM.

Nu har vi gett er lite ideér på leksaker ni kan testa. Vi har 1000-tals fler leksaker och tillbehör här på vår sida som ni gärna får titta på och kanske köpa om det känns rätt. Sexleksaker är här för att stanna och så är också Erotikprylar.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *