Förvaring och underhåll

I många fall inkluderar produkterna testbatterier, om batterierna inte fungerar betyder det inte att produkten inte fungerar, ibland är testbatterierna urladdade och leksaken behöver nya batterier. Byt batteri på produkten innan du reklamerar varan. Vid felaktig reklamation behöver vi ta ut en servicekostnad för hantering och kreditering.

Ja! 

Om du har köpt en helt ny leksak kan produkten ha dammpartiklar från produktion samt från transporten i förpackningen. Det är därför väldigt viktigt att du rengör produkten väl innan du använder den för första gången.

  • Förvara alltid dina leksaker i förpackningen de kom i eller en speciellt framtagen produkt för förvaring av sexleksaker. Förvarar du dom i en påse som inte är lämplig kan färg eller tryck förstöra eller missfärga din sexleksak. 
  • Förvara inte flera leksaker tätt ihop i samma förpackning. Vissa material kan reagera med varandra och det kan leda till att produkterna smälter ihop eller blir förstörda.
  • Ta ut batterierna när sexleksaken inte används. Detta förlänger batteriets livslängd och minskar risken för att batterierna skulle börja läcka.

Vi rekommenderar dig att använda dig av produkter som är speciellt framtagna för rengöring av sexleksaker. Du hittar sådana produkter här på vår sida. De både rengör, fräschar upp och förlänger livslängden på dina sexleksaker.

Kontrollera alltid att den tänkta rengöringsprodukten kan användas på just din produkt då sexleksaker tillverkas av många olika material.

Du kan även använda en väldigt mild tvål som gärna får vara antibakteriell tillsammans med ljummet vatten för att ta bort rester av glidmedel, vätska och smuts.

Torka av sexleksaken med en ren handduk eller låt den lufttorka efter rengöring.

Det är viktigt att rengöra leksaken med produkter som inte skadar den. Kom ihåg att ta bort batterierna eller se till att uttaget inte är anslutet om produkten drivs av ström. Var också försiktig så att du inte får vatten i leksaken om produkten inte är vattentät. 

Lämna aldrig dina sexleksaker otvättade och täckta av torkade kroppsvätskor för det kan leda till missfärgning av din produkt. Genom att rengöra dina sexleksaker på ett bra och korrekt sätt så skyddar du inte bara dig själv och din partner – du skyddar också din investering. 

Nämen hej 👋
Trevligt att träffas.

Vill du ha 10% rabatt på ditt nästa köp?

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för att få fantastiska rabatter först av alla.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.